Medzinárodné účtovné štandardy: Účtovníctvo vo svete. Zmeny bilančnej politiky, opravy chýb a zmeny účtovných predpokladov podľa US GAAP - Tumpach, Miloš, 1970-
Americké účtovné štandardy sa zaoberajú otázkou porovnateľnosti informácií, ktoré sú prezentované v účtovnej závierke za viacero období. Za účtovnú zmenu sa podľa FAS 154 považuje zmena účtovných zásad, účtovných predpokladov, účtovnej jednotky.