Potrebuje váš podnik lídrov? - Reháková, Helena
Tréning lídrov a líderských zručností. Pre skutočnú efektívnosť lídrov sú dôležité faktory tvoriace organizačný, teda podnikový systém líderstva. Líderstvo ako benefit pre podnik. Organizačné prvky líderstva. Rozdelenie líderských zručností do piatich skupín. Pyramída líderských zručností. Líderstvo ako pyramída podmienok a schopností.