Keď vaši pracovníci nerozhodujú optimálne - Uriga, Ján
Slobodná vôľa pri rozhodovaní. Sloboda sa odohráva v rámci istých obmedzení: fyzické obmedzenie, právne a spoločenské obmedzenie Konformita pri rozhodovaní. Rozhodovanie - komplexný problém.