Medzinárodné účtovné štandardy: Informujeme Vás. Projekt konvergencie amerických a medzinárodných štandardov - Tumpach, Miloš, 1970-
Na marcovom zasadnutí IASCF bol prerokovaný ďalší program konvergencie medzi medzinárodnými účtovnými štandardami a americkými všeobecne uznávanými predpismi US GAAP (časový horizont). Predlohy novely ohodnocovacích štandardov vydané Výborom pre medzinárodné ohodnocovacie štandardy.