K významu nového ponímania marketingu v podmienkach európskeho trhu - Francová, Zuzana, 1971-
Hlavné trendy súčasnosti pôsobiace na marketing. Charakteristika euromarketingu. Marketingová koncepcia pre európsky trh. Klasifikácia oblastí marketingovej koncepcie.