Súčasné trendy v riadení dodávateľských reťazcov - Pajer, Radovan
Niekoľko trendov, ktoré sa očakávajú v oblasti riadenia dodávateľských reťazcov (supply chain management). Trendy vo väzbe na logistiku a e-fulfillment. Sourcing a e-procurement. Demand and supply planning.