Riadenie rizika v podmienkach obchodného podnikania - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Riadenie rizika. Kontrola ako podmienka riadenia rizika v obchodnom podnikaní. Vnútorné riziká podnikateľského subjektu. Zameranie interného auditu v procese riadenia rizík v obchodnom podnikaní podniku.