Možnosti implementácie marketingu v samospráve SR - Hasprová, Mária, 1970-
Príspevok sa zaoberá problematikou implementácie marketingu v samospráve Slovenskej republiky. Nástroje marketingového mixu, ich implementácia. Ciele použitia nástrojov marketingového mixu.