<The> impact of China's accession to the World Trade Organisation in regard to international finance under consideration of an investor proceeding with foreign direct investments - Wörmann, Dennis
Záujem a dôvody Číny vstúpiť do Svetovej obchodnej organizácie (WTO). Otváranie sa čínskej ekonomiky svetu. Čínsky prístup k zahraničným investíciám. Vplyvy liberalizácie. Dôsledky vstupu Číny do WTO. Priame zahraničné investície v Číne. Zatraktívnenie vysokej kvality priamych zahraničných investícií.