Analýza integrovaného trhového a kreditného rizika na príklade bankového sektora na Slovensku - Barnhill, Theodore M.
Zhodnotenie súčasného stavu používaných metód merania trhových a kreditných rizík v bankovom sektore na Slovensku. Modelovanie trhového a kreditného rizika. Zaradenie úverov slovenských podnikov do rizikových kategórií. Simulované ukazovatele kapitálovej sily analyzovaných bánk.