Outsourcing - návod na skvalitnenie podnikateľských aktivít - Jurík, Pavol
Model manažmentu rizika pre outsourcing. Pochopenie zdrojov konkurenčnej výhody Heterogénne zdroje. Ex-post limity konkurencie. Ex-ante limity konkurencie. Nedokonalá mobilita. Špecifické aktíva a neistota. Vzhľad modelu manažmentu rizík pre outsourcing. Kontinuálny manažment dodávok.