Law and economics a implikace pro právní regulaci a kontrahování - Bortel, Lukáš
Podstata a pojmové znaky law and economics. Vzťah práva a ekonómie. Racionalita a obmedzené racionálne jednanie. Law and economics a efektívnosť právnej regulácie. Ekonomická analýza kontraktu.