Analýza finančnej situácie potravinárskeho priemyslu na Slovensku - Šnircová, Jana, 1971-
Spracovanie finančných údajov o podnikoch v rámci odvetvovej analýzy. Charakteristika potravinárskeho priemyslu na Slovensku. Analýza finančnej situácie potravinárskeho priemyslu v SR. Typický potravinársky podnik v analyzovanom období je vysoko zadlžený.