Vzťahy s médiami - Lipianska, Júlia
Pri plánovaní a riadení vzťahov s médiami ide o snahu hľadať rovnováhu medzi firemnou stratégiou a verejnou mienkou. Ich hlavnou úlohou je vytvárať priamy obraz firmy na verejnosti, ktorý je založený na čo najobjektívnejších údajoch a informáciách a odráža firemnú identitu. Vzájomný vzťah firmy a novinárov musí byť založený na vzájomnom rešpekte, porozumení a pochopení práce druhej strany.