Medzinárodné účtovné štandardy: Aplikácia IFRS. Účtovanie o kombinácii podnikov podľa štandardu IFRS 3 - Tumpach, Miloš, 1970-
Účtovanie o podnikových kombináciách podľa štandardu IFRS 3 vychádza z potreby vykázať výsledky majetkovo alebo inak prepojených spoločností ako jedného celku.