Marketingová pripravenosť slovenských podnikov na existenciu v eurozóne - Lukačovičová, Zuzana
Príležitosti a hrozby marketingu v eurozóne. Nedostatočné uvažovanie o marketingu ako o výzve k zmene svojho podnikania. Jednoduchá prezentácia a ochrana záujmov v rámci EU. Očakávanie problémov u firiem, ktoré prežívajú len vďaka cenovej konkurenčnej schopnosti, ale aj u firiem bez zreteľnej stratégie, marketingu, inovačných schopností a spoľahlivého partnerstva. Podstata marketingu.