Vplyv rozvoja informačnej a komunikačnej techniky na zmeny marketingových stratégií - Mariaš, Miroslav
Modernizácia vzťahov výroby a spotreby je inšpirovaná pokrokom technológií, vplyvom informačnej a komunikačnej techniky do nášho života. Revolúcia v informačných technológiách zásadným spôsobom zmenila svet marketingu. Inovácie informačnej a komunikačnej techniky majú zásadný význam pre rozvoj súčasného ekonomického prostredia. Marketingové stratégie reflektujú podmienky, ktoré ponúka penetrácia informačnej a komunikačnej techniky do podnikového prostredia i do prostredia zákazníkov.