Medzinárodné účtovné štandardy: Informujeme Vás. Predloha novely štandardu IAS 23 - Tumpach, Miloš, 1970-
Predloha novely štandardu IAS 23, zaoberajúceho sa spôsobom účtovného zobrazenia výdavkov na úvery a pôžičky. Schválenie novely štandardu IAS 21 a interpretácie IFRIC 7 v Európskej únii. Harmonogram prijímania nových štandardov IFRS.