Islamský fundamentalizmus a terorizmus v juhovýchodnej Azii - Belianska, Jana
Internacionalizácia islamského extrémizmu. Príčiny vzniku islamského fundamentalizmu. Džihád a islamský terorizmus. Rozmach islamského terorizmu v juhovýchodnej Ázii. Najväčšie teroristické útoky v juhovýchodnej Ázii.