Kam kráčíš, Latinská Ameriko ? - Chalupa, Petr
Z histórie Latinskej Ameriky, kolonizácia. Politická mapa Latinskej Ameriky sa mení - Bolívia, Kuba, Venezuela. Venezuela - situácia politická, ekonomická, základné geografické informácie. Venezuela, to je ropa.