Komunikačné zručnosti v novom Európskom hospodárskom priestore - Szarková, Miroslava, 1951-
Nároky a požiadavky na komunikáciu a komunikačné zručnosti po vstupe Slovenska do EÚ. Lobing ako komunikačná zručnosť.