Podniková identita v Košickom kraji - Šimegh, Peter
Pojem podniková identita (Corporate Identity). Teória európskej školy podnikovej identity. Integrovaná marketingová komunikácia. Podniková identita na Slovensku. Vnímanie podnikovej identity v podnikoch Košického kraja. Metodika spracovania výskumu.