Aplikácia marketingu vo sfére politiky - Štensová, Antónia
Uplatnenie marketingu v rôznych odvetviach hospodárskeho života. Aplikácia marketingu aj v sociálnej sfére. Súvislosť marketingu s politikou. Základné pojmy. Pojem politický marketing, marketing v politike. Politológia a marketing v politike. Definovanie marketingu v politike.