Is one watchdog better than three? International experience with integrated financial sector supervision - Čihák, Martin
Vyjasnenie trendov smerujúcich k integrácii regulácie a dohľadu nad bankami, nebankovými finančnými inštitúciami a trhom s cennými papierami. Medzinárodné skúsenosti s integrovaným dohľadom.