Možnosti regenerace vybrané hospodářsky slabé oblasti - Rydvalová, Petra
Problematika regenerácie hospodársky slabých oblastí na príklade vybraného mikroregiónu z Libereckého kraja (ČR).Trendy možného rozvoja hospodársky slabých oblastí smerom k využívaniu výhod klastrových iniciatív. Možnosti rozvoja vidieckej turistiky a to v oblastiach väčším výskytom poľnohospodárstva. Základné charakteristiky vybranej oblasti a možné indikátory hospodárskeho rozvoja daného regiónu. Analýza týchto indikátorov vytvára základňu návrhom opatrení pre rozvoj identifikovanej hospodársky slabej oblasti.