Možnosti využívania povstupových fondov EÚ v kultúre na Slovensku - Tajtáková, Mária
Princípy a ciele regionálnej politiky EÚ. Nástroje štrukturálnej politiky EÚ. Slovensko a povstupové fondy EÚ. Štrukturálne fondy v rezorte kultúry na Slovensku.