Vývoj daňových úniků v ČR: Analýza pomocí markovských řetězců - Hanousek, Jan
Výzkumy zaoberajúce sa daňovými únikmi v súvislosti so sivou ekonomikou. Dáta z troch prieskumov uskutočnených v ČR v rokoch 2000, 2002, 2004. Trendy vo vývoji sivej ekonomiky. Metóda odhadujúca možný vývoj sivej ekonomiky. Možnosti zmiernenia daňových únikov.