Aplikácia geografických informačných systémov v marketingu - Žák, Štefan, 1971-
Syntéza marketingu a geografických informačných systémov (GIS) - geomarketing. Odvetvie marketingu zaoberajúce sa spracovaním marketingových a manažérskych projektov v GIS.