Ruský televizní imperialismus na Ukrajině - Losev, Igor
Vznik národnej televíznej stanice spojením existujúcich regionálnych staníc v Ukrajine. Ovplyvňovanie verejnej mienky vysielaním ruskej televízie aj po vyhlásení ukrajinskej nezávislosti v roku 1991. Činnosť šiestich základných televíznych kanálov Ruskej federácie. Prevaha negatívneho pohľadu na Ukrajinu. Agresivita ruskej televízie odráža zmeny v Putinovom Rusku.