Zpeněžování konkurzní podstaty - přímý prodej - Hálek, Vítězslav
Konkurzná podstata a jej speňažovanie. Možné spôsoby speňažovania konkurznej podstaty. Priamy predaj. Predaj podniku jednou zmluvou. Predaj podniku alebo jeho časti v praxi. Nájom podniku. Ilustračné príklady.