Financial and economic analysis of development projects - Rodawski, Bartlomiej
Popis konceptu finančnej a ekonomickej analýzy rozvojových prosjektov. Rozdielne hľadiská, podľa ktorých sú finančná a ekonomická analýza vykonávané. Analýza rozvojových projektov. Prezentácia princípu analýzy nákladov a úžitkov. Porovnanie oboch popisovaných metód.