Špecifiká a črty budúceho vývoja marketingu služieb a cestovného ruchu na trhu Európskej únie - Michalová, Valéria
Cesta marketingu a manažmentu služieb je stále sa vyvíjajúcou oblasťou. Marketing by mal stimulovať kultúru zákazníkov, profilovať sa zodpovednými prístupmi a neprispievať k problémom ľudskej spoločnosti, ale k ich riešeniu. Takýmto spôsobom bude môcť zabezpečiť konkurenčnú výhodu pre krajiny EÚ v budúcnosti