Prínos Európskej Únie v oblasti financovania cestovného ruchu - Nináčová, Valéria
Štrukturálne fondy EÚ zamerané na rozvoj regiónov. Financovanie rozvoja cestovného ruchu. Podmienky na získanie nenávratného finančného príspevku.