Konkurencieschopnosť malých a stredných podnikov v ére globalizácie svetového hospodárstva - Pavlík, Adrián
Vo svetovom trhovom procese vládne inovácia ako prvotné uvedenie produktu na trh, alebo nového výrobného procesu Nevyhnutnosť, aby na Slovensku nastalo zosúladenie potrieb podnikovej praxe a výskumných pracovísk za účelom dosiahnutia konkurenčnej výhody založenej na sofistikovanej produkcii, znalostiach a inováciách.