Marketingové aspekty rozvoja cestovného ruchu - Sniščák, Vincent
Zefektívňovanie rozvoja cestovného ruchu. Intenzívne zavádzanie marketingu do praxe. Inštitucionálna sústava podnikov a organizácií cestovného ruchu predstavuje jednu z objektívnych prekážok efektívneho zavádzania marketingu. Uplatnenie integračných tendencií.