Analýza príčín zániku malých a stredných podnikov na Slovensku - Strážovská, Helena
Vývoj malých a stredných podnikov na Slovensku, čo do počtu a rozsahu činností má kolísavú tendenciu vývoja. Výskum príčin zániku malých a stredných podnikov. Na Slovensku sa ako predmet podnikania dlhodobo a najčastejšie volí obchod a súvisiace činnosti Pripravenie malých a stredných podnikateľov na využitie výsledkov vedy a výskumu v oblasti stratégie na prežitie. Bariéry rozvoja podnikania.