Malé a stredné podniky v procese globalizácie - Szárazová, Beata
Rast nezamestnanosti . Prínos globalizácie. Odbúravanie bariér v medzinárodnom obchode. Vnímanie a podstata procesu globalizácie. Klasifikácia hľadísk na meranie miery globalizácie malých a stredných podnikov.