Balenie a kvalita tovaru - Kačeňák, Igor
Balenie priemyselných a potravinových výrobkov. Indikátory kvality a bezpečnosti potravín. Aktívne balenie. Inteligentné systémy balenia. Indikátory teploty a zloženie atmosféry. Požiadavky na obaly budúcnosti.