Skúšobníctvo Slovenskej republiky v podmienkach zjednotenej Európy - Košútová, Tatiana, 1962-
Ochrana spotrebiteľov pred nebezpečnými a zdraviu škodlivými výrobkami. Uvádzanie výrobkov na trh. Činnosť autorizovaných osôb: autorizácia, certifikácia, inšpekcia, skúšanie určeného výrobku. Vzájomné uznávanie výsledkov skúšok.