Pasovačka s energiami - Marčan, Peter
Problém regulácie cien energií a snaha riešiť ho. Reguláciu cien energií aj pre domácnosti podľa vízie EÚ by mal prevziať trh. Situácia s cenami energií na Slovensku. Zvyšovanie cien energií. Pozícia prirodzených monopolov na Slovensku, ale aj v iných krajinách, je veľmi silná. Potreba vyššej konkurencie a tlaku na ceny energií. Úloha nových hráčov na trhu.