Peniaze, akciovky a chudobní - Horníková, Zuzana
Reštrukturalizácia v zdravotníctve podľa predstáv novej vlády. Snaha zbaviť sa štátnych akcioviek, namiesto snahy razantne znížiť neefektívnosť v zdravotníctve a limitovať spotrebu zdravotnej starostlivosti. Ako má podľa predstáv novej vlády vyzerať zdravotná starostlivosť o sociálne slabších občanov. Rušenie poplatkov chudobným nepomôže, riešením je dôslednejšia integrácia zdravotníctva a sociálneho systému.