Využívanie štatistických metód v oblasti kvality - Mlákay, Jozef
Postup pri využívaní metódy FMEA. Matica zodpovednosti. Postupový diagram pri použití metódy FMEA. Popis realizácie použitej metódy. Príklad využitia štatistických metód je ukážkou možnosti odhaľovania chýb a nedostatkov v akejkoľvek etape činnosti organizácie. Rozhodujúcim cieľom ich využitia je dosiahnuť zlepšenie.