Implementácia a dopad medzinárodných účtovných štandardov na účtovníctvo poisťovne - Majtánová, Anna
Medzinárodné účtovné štandardy a dopad ich zavedenia na hospodárenie poisťovne. Legislatívne úpravy medzinárodných účtovných štandardov. Aktuálne otázky súvisiace so štandardom o poistnej zmluve