Problematika bezpečnosti spotrebiteľa v produktovej politike - Roman, Emil
Metodologické zvládnutie problémovej charakteristiky internej úlohy č. 19/02 "Dôsledky zmien po 11. septembri 2001 na tovar z hľadiska jeho bezpečnosti voči ľuďom a životnému prostrediu". Upozornenie na pretrvávajúce nebezpečenstvo a nevyhnutnosť opatrení. Všetky opatrenia ak majú byť účinné, musia byť vykonané kvalitatívne jednoznačne dobre už na prvýkrát.