Opodstatnenosť poistenia privátneho majetku - Littvová, Zuzana
Podstata neživotného poistenia. Poistenie privátneho majetku. Rozdelenie poistných rizík. Poistenie nehnuteľnosti bytu, rodinného domu, domácnosti.