Nelegálna práca a nelegálne zamestnávanie - Macková, Zuzana
S účinnosťou od 1. 7. 2006 bol novelizovaný zákon č. 82/2005 Z.z. o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, a to zákonom č. 125/2006 Z.z. Pozitívne a negatívne vymedzenie pojmov nelegálna práca a nelegálne zamestnávanie. Ponuka práce. Kontrola nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania. Postihy za porušenie zákazu nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania.