Sociálny fond v jednoduchom účtovníctve a kniha sociálneho fondu - Strählová, Jarmila
Pojem sociálny fond. Tvorba sociálneho fondu. Povinný a nepovinný prídel do sociálneho fondu. Postup zamestnávateľa pri tvorbe sociálneho fondu. Použitie sociálneho fondu. Daňové hľadisko tvorby a použitia sociálneho fondu. Účtovanie o sociálnom fonde. Účtovanie v knihe sociálneho fondu. Ilustračné príklady.