Certifikáty z oblasti informatiky - Pólya, Attila
Informovanie o systéme ECDL - celoeurópskej iniciatíve na podporu základnej počítačovej gramotnosti a o možnosti získania certifikátu ECDL z oblasti informatiky. Základom je program ECDL, v ktorom sa overuje počítačová gramotnosť pomocou medzinárodne uznávanej štandardizovanej metodiky. Výhody získania tohto medzinárodne uznávaného certifikátu ECDL sú významné tak pre jednotlivca, ako aj pre potencionálneho zamestnávateľa.