Úvery na bývanie - Kláseková, Martina
Z obsahu: Vytriezvenie z lacných hypoték. Úrokové sadzby hypoúverov začali stúpať. Cena peňazí porastie. Poplatky súvisiace s úvermi na bývanie. Úver je obchod, treba rokovať. Možnosti klienta. Postavenie bánk. Eurohypotéka ako alternatíva.