Ako podnikať
Z obsahu: Daň z kvetov a predpísané rozmery slnečníkov. Prebujnená byrokracia a nezmyselné nariadenia strpčujú život majiteľom hotelov, reštaurácií a kaviarní. Efektívny predajca - odborné výrazy. Poradenstvo. Odpovede na otázky čitateľov Trendu.